

11:20am 12:20pm (60 mins)	Session 2: Sustainable finance: risks, opportunities, and regulation for asset managers	Moderator: Ms. Linda Yiu, Director, Intermediaries Supervision Department, Intermediaries Division, Securities and Futures Commission Speakers:
12:20pm 12:30pm (10 mins)	Break	
12:30pm 12:35pm (5 mins)	Message from Mr. Brian Ho, Executive Direct and Futures Commission	ctor, Corporate Finance Division, Securities
12:35pm 1:35pm (60 mins)	Session 3: Risks and opportunities for capital markets	Moderator: Mr Keith Choy, Senior Director, Intermediaries Supervision Department, Intermediaries Division, Securities and Futures Commission Speakers:
1:35pm 1:45pm (10 mins) 1:45pm 1:50pm (5 mins)	Break	
54/F, One Island East, 18 We 18 +852 2231 1222 www.sf	estlands Road, Quarry Bay, Hong Kong 54 c.hk	



1:50pm 2:40pm (50 mins)	Session 4: Family offices and private wealth management	Moderator: Mr. Wilson Lo, Senior Director, Licensing Department, Intermediaries Division, Securities and Futures Commission Speakers:
2:40pm 2:50pm (10 mins)	Break	
2:50pm 3:35pm (45 mins)	Session 5: Anti-Money Laundering and Counter- Financing of Terrorism [conducted in Cantonese]	Moderator: Mr. Raymond Wong, Director, Intermediaries Supervision Department, Intermediaries Division, Securities and Futures Commission Speakers:

54/F, One Island East, 18 Westlands Road, Quarry Bay, Hong Kong 18 54 +852 2231 1222 www.sfc.hk